Konzultáció

A kutatócsoportunk a munkaidő-csökkentéssel kapcsolatban tud információt adni, vállalatra szabott felmérést készíteni, illetve munkajogi, szervezet- vagy folyamatfejlesztési konzultációs lehetőséget biztosítani. A pro bono szolgáltatásaink során csoportunk értékes gyakorlati információkhoz juthat a változtatások hatásáról a különböző vállalati környezetekben.

A cégekkel való hatékony együttműködés érdekében a kutatócsoport kiegészül munkajogban illetve szervezet- és folyamatfejlesztésben tapasztalt szakemberekkel. Mit tudunk nyújtani?

  • a munkaidő-csökkentés megvalósítása során felmerülő munkajogi kérdések megoldása érdekében konzultációs lehetősége biztosítunk munkajogi szakértőnkkel
  • szóba kerülhetnek kérdések a munkahelyi légkörről, jóllétről, a rövid- vagy hosszútávú munkaidő-csökkentés megítéléséről, a COVID során átalakult munka tapasztalatairól, az észlelt hatékonyságáról – ezekkel kapcsolatban egy munka- és szervezetpszichológussal tudnak konzultálni és esetleges felmérést készíteni
  • a COVID miatti változások, új feltételek melletti újraindulás átalakíthatja a munkafolyamatokat, aminek a hatékony szervezése érdekében a folyamatfejlesztő tanácsadóval konzultálhatnak

Az együttműködés mögött a teljes kutatócsoport áll. Az első egyeztetéshez szervezetpszichológus kollégánk vagy folyamatfejlesztő partnerünk áll rendelkezésre.
Az egyeztetés során kiderülő igények szerint folytatódik a folyamat a teljes kutatócsoporttal vagy külön jogi szakértő partnerünkkel, folyamatfejlesztő tanácsadó partnerünkkel vagy munka- és szervezetpszichológus kollégánkkal.

Halmos Alexandra

kutatás és konzultáció

Munka- és szervezetpszichológusként végeztem a BME-n. A kutatásban a munkaidő és a munkahelyi jóllét témájára fókuszálok, míg a COVID idején a munkavállalói elégedettség és jóllét témájával foglalkozom.

Tel: (70) 236-1700
Email: newvision.researchgroup@gmail.com

Nika Tamás

lean tanácsadás és tréning

A BME közlekedésmérnöki karán végeztem logisztika szakirányon. Bő 10 éve foglalkozom a lean menedzsment elméletével és gyakorlatával. A BME Lean posztgraduális képzésének oktatója, a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság Lean Tagozatának vezetője vagyok. Jelenleg a Kaizen Pro Kft.-nél dolgozom lean tanácsadóként és trénerként.

Tel: (20) 543-9331
Email: tamas.nika@kaizenpro.hu

Dr. Dudás Katalin

munkajogi szakértő

Munkajogot és munkavédelmi eljárásjogot tanítok több egyetemen külsős oktatóként, ügyvédként is tevékenykedem. A jogon kívüli érdeklődési területem a szervezetfejlesztés és a közösségi stratégiaalkotás.

Create your website at WordPress.com
Kezdjük el
%d blogger ezt szereti: