Csapatunk

Multidiszciplináris csapatunk széleskörű érdeklődési területtel és kompetenciákkal rendelkezik. A projekt körül szerveződő tágabb intellektuális kör további szaktudás bázisa.

Dr. Antal Miklós

kutatócsoport-vezető

Mérnök-fizikusként végeztem a Műegyetemen 2007-ben, majd ugyanitt gazdaságtani területen doktoráltam 2011-ben. Az ökológiai gazdaságtan szakterületének vezető kutatóintézeteiben dolgoztam Finnországban, Spanyolországban, Angliában és Ausztriában, mielőtt a Lendület-csoport miatt hazaköltözem 2019-ben.

@: antalmi[kukac]gmail[pont]com

Halmos Alexandra

pszichológus kutató

Munka- és szervezetpszichológia szakirányon végeztem a BME-n. A kutatásban a munkaidő és a munkahelyi jóllét témájára fókuszálok.

@: halmos.szandi[kukac]gmail[pont]com

Benedikt Lehmann

szociológus kutató

A pénzügyi ágazatban használt automatizálás-technológia társadalmi vetületét vizsgáltam korábbi kutatásaimban. Jelenleg a munkaidő-csökkentés politikai és gazdasági megvalósíthatóságával foglalkozom. 

@: benedikt.lehmann[kukac]gmail[pont]com címen.

Lukács Bence

humánökológus kutató

Humánökológusként végeztem az ELTE-n 2019-ben. Jelenleg a munkaidő mérhetőségével foglalkozom. Kiemelten fontos számomra a kutatócsoport  eredményeinek és üzeneteinek kreatív formában való közvetítése az érdeklődők felé. 

@: lukacs.bence.btc[kukac]gmail[pont]com

Venczel Tímea

szociológus kutató

Kutatószociológusként végeztem az ELTE-n. Közvéleménykutatóként dolgoztam hosszú évekig, majd három évig tudományos kutatóként a Társadalomtudományi Kutatóközpontban. A kutatásban a munkaidő-csökkentést befolyásoló értékrendekre és normákra fókuszálok.

@: tvenczel[kukac]gmail[pont]com


Create your website at WordPress.com
Kezdjük el
%d blogger ezt szereti: